Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna

Halv tolv på förmiddagen och jag har nyss stigit upp och duschat, lagt hårinpackning och ansiktsmask. Till min stora förtjustning så är jag ensam hemma vilket betyder att jag kan använda den stora stereon och spela vilken jävla musik jag vill och hur högt jag vill. Musik kan aldrig bli för högt. Jag har tryckt igång en gammal håkan skiva. Många av mina vänner tycker mycket om Håkan så jag bör väl kanske akta mig med att säga vad jag tycker om Håkan i jämförelse med Thåström men jag tycker om Håkan lite sådär lagom. Bea lärde mig att lyssna på Håkan i femman. Tack för det, Bea.

Nu ska jag köka ägg och sedan sätta mig på balkongen och läsa i Stieg Larsson.
Idag är det som de flesta vet Valborg. Jag lyckas alltid hålla mig nykter på högtidliga dagar. Jag har fortfarande kärtelfeber och ärligt talat så känner jag fortfarande sån ilska på Simon sen i lördags att jag nog skulle kunna bli nykterist helt. Haha. Nejdå, det är ingen fara det går över.

Nu är det precis ett år sedan Marloes var här hos oss i Sverige. Jag hoppas vi kan åka till Holland snart. Hon är så himla snäll och gullig. När jag var skit sjuk och mamma precis skulle opereras så ringde hon upp mig för att hon tyckte att jag i smset  lät sorgsen. (Jag använde inga smileysar haha). Mmh. Jag längtar tills paketet till henne kommer iväg. Hon fyller år den 2 Maj. Ida träffade Marloes i England sommaren 07 och det var så vi fick kontakt.


I think I'm drowning

Tjena! Ni som läser min blogg som jag har lovat att fixa hultsfreds-funk jobb åt: Jag har glädjande nyheter. Jag mailade snubben igår då jag hade en svag känsla av att de glömt oss. Han svarade idag. Såhär stod det:

Vi har inte glömt dig. Möte nästa vecka.


Haha. How sweet.
Nu: Göra  hemkunskapen.


Jag och Elin. Hultsfred 08.


Min vän Hanna (som fyllde 18 år förra veckan, grattis!) och jag during the rookiefestivalen 08.

30 år

Jag har fått glasögon. Det är inte alls roligt. Jag ska börja med linser omgående, men mor och far tycker att jag ska pröva att ha glasögon nu ett tag. Hur kan de vilja utsätta mig för detta? Det ser ut som att jag är 30 år eller nåt.. men jag måste erkänna att jag gillar det som de gör. När jag tog de på mig så insåg jag hur kass syn jag egentligen har. Idag var det en seg dag i skolan.. imorgon sista sen ledigt resten av veckan!! Woho.. och jag är snart klar med hemkunskapen med. Himla skönt.

Jag har läst dåligt den senaste tiden. Jag har varit sjuk och inte orkat.. iallafall nu läser jag flickan som lekte med elden och so far so good.


Måste visa att jag lever, så därav mitt tjat.



Jag ska skriva nåt snart, men just nu har jag en del att göra. I helgen har jag 14 salami korvar att sälja. Är någon intresserad så är det bara att höra av sig.

PIMME

Kära vänner. Nu kan vi även hitta Ida på google.
"Dagen då jag fick min Pimme-bok"
Haha. Vem fick hon den av tror ni? Jag och några andra godhjärtade människor såklart.. fast det var ju MIN idé från början. Don't forget.


tres

Följ min blogg med bloglovin

katastrofal gårdag

Igår åkte vi hem till några och förfestade. Det gick väl sådär. Mig var det bara bra med, jag var ju nykter men Simon blev riktigt jävla skit full och det var hur jobbigt som helst. Jag försökte döda honom minst hundra gånger och fy vad arg jag var ett tag där. Jag är nog inte så bra med att handskas med överfulla människor. Iallafall Simon höll på att välta grillen..utemöblerna..hela huset..tårtan förstörde han nästan också. Innan vi klev in i taxin så svor jag flera gånger och talade om minst 50 gånger under resan dit att nu håller du käften. Stackars Simon, men det är väl tur att han har vänner som oss. Det kunde ju varit så mycket värre. Iallafall väl framme vid metropol så började vi bråka för jag var så himla trött på Simon och Elin hade jag ingen aning om vart hon var heller och Hanna var opepp. Vi funderade på att åka hem ett tag där direkt men några av oss stannade kvar. Det var väl sådär. Jag hittade Nilsson och Carro sen och då blev allt mycket roligare. Sedan så dök Elin upp också. Kvällen var okej men jag har haft roligare. Nu har jag sett idol-Agnes live också.. eller tre låtar tjoho liksom.

Kvällens roligaste händelse var på förfesten då en kille vid namn Oskar (vi kallar honom för ryssen) nämnde att han tyckte väldans mycket om Vetlandas Sibylla.. och för er som inte vet så jobbar Simon på Donken som ligger kanske 50 meter ifrån Sibylla. Konkurrens där. Simon är kär i sitt jobb så det var himla roligt. Det låter inte så kul men det är en såndär sak som är roligare om hörde det i verkligheten.

Just nu borde jag plugga men jag orkar faktiskt inte.. det är inget akut iallafall. Mormor och morbror kommer snart och vi ska fika. Det blir bra. Jag gillar att fika.



Oskar: Vetlanda? Jag älskar deras Sibylla!
Simon: Vafan säger du?!

och alla nätter som jag inte minns

Hej!  Fan vad glad jag är. Jag behöver bara tre poäng till på C delen i matte. För er som inte vet så är jag jättedålig i matte, fast kanske inte egentligen bara det att det är så sjukt tråkigt.

Ikväll ska vi på förfest hos Robin och de och sedan vidare till metropol.. idol-agnes spelar där. Jag ska vara nykter och se efter mina berusade vänner. Jag hoppas på att det blir en rolig kväll.

Hahaha här har ni våran pepp låt.. eller iallafall min! Den är lite småseg ibörjan men den kommer igång sen.



"mig på ett omslag till fib-aktuellt"
haha.

utökning i familjen!



ser hon världen upp och ner?

Jag överlevde idag. Det gick bra. Allt gick bra. Jag har för ett par månader sedan inlett en farlig och ekonomiskt omtummlande relation. På senaste tid har vi kommit varrandra allt närmre och kärleken bara växer och växer. Jag vill bara ha mer och mer och mer och mer. Mitt förhållande med cdon.com är otroligt stark. Idag beställde jag därifrån igen, en bok och en skiva. Det här är faktiskt inte bra. Jag kommer bara att fortsätta och till slut sitter jag där med tonvis räkningar som jag inte kan betala. Nejdå. Nu ska vi inte måla fan på väggen. Det verkar som att jag är den enda som inte stör mig alls på att det är olagligt att ladda ner. Det är roligt att ha filmer och skivor. Böcker kan man ju låna, men jag samlar faktiskt på Liza Marklunds och twilight, new moon, eclipse och breaking dawn vill man ju faktiskt ha också. Likaså Stieg Larssons.

om imorgon inte kändes så oändlig

När jag var liten så såg jag på ett program som jag fascinerades vansinnigt mycket av. Det handlade om en tjej som hittade en ring och när hon snurrade på den och önskade sig något så slog det in. Så skulle jag vilja ha det. Fast med en begränsning på kanske 50 önskningar per år, för hur roligt vore livet om man fick som man ville hela tiden? Isåfall så skulle jag önska att det nu vore imorgon eftermiddag då NP är överstökat. Haha. Jag är faktiskt väldigt nervös. Det finns kanske inte så mycket att vara nervös över dock men jag är det iallafall.



FUCK

Fan nu kom jag på att det är vecka sjutton. Jävlar i havet. Balders balle. Kukarnas konung. Fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck jävlar! Nästa vecka ska hemkunskapen vara FÄRDIG.  JAG HATAR MIG SJÄLV!


to get my hands on that cadillac

Tjabba. Jag har körtelfeber. Det är inte roligt. Imorgon är det NP i engelska och matte. Jag dööör. Matematik. Vad är det för nåt? Vad jag hatar det.

Igår såg Jag, Hanna, Julia, mamma och pappa på män som hatar kvinnor. Fan så efterlängtat. Jag har läst boken så det förstörde väl spänningen och obehaget för mig men annars så var den jättebra. Alla som sett filmen borde iallafall läsa boken. Den är så jävla bra. Ja jävlar. Jag borde försöka sluta svära. Jag älskar Mikael Nyqvist, fast inte när han har skägg. Jag ogillar folk med skägg. Det gjorde jag klart för min omgivning redan som nyfödd då jag skrek av rädsla så fort jag såg någon med skägg.

I söndags följde jag med Rachel och Ida till Linköping. Jag fyndade så som i himmelen för endast 21 kronor.

Alltså fy fan jag är väldigt seg känner jag. Jag orkar ingenting. Hoppas på en vändning snarast.


änglagård tre

How sweet!

1. Ida väntar på buss 2. TT och Ida ser nåt intressant


hejhejhejhej

Jag hade en plan. En jävligt bra plan för att undvika stress, men den gick i kras förra veckan när jag fick körtelfeber. Nu sitter jag här med den förbannade skiten. Folk kan ju ge fan i att visa sig online offline hela tiden för att folk ska uppmärksamma deras fyndiga nickname också.

Jag är underbart duktig på att skjuta upp saker.. att plugga t.ex.

Den här filmen såg vi igår.


Don't forget to smile when the camera's gone!

Tjabba. Them var en konstig film. Amelie från blablabla var rolig som vanligt. Hanna blev glad för presenterna. Jag körde en klassiker och gav henne b.la boken the dirt. Tahah. Jaja men iallafall ikväll ska Ida färga mitt hår. Jag är inte så nervös eftersom jag har färgat håret typ ungefär lika många gånger som Vince Neil har knullat.

Idag är det planerat att jag, Ida och TT ska besöka den stora staden. Det är faktiskt jäkligt skönt att gå omkring på cubus och bara hälla ur sig en massa konstiga kommentarer om plaggen (de fula). Det är som en avkoppling. Det är också som en avkoppling att lyssna på "MTVpop" ibland. Man uppskattar sin egna musiksmak så mycket mer om man ibland lyssnar på annat. 50 cent tillexempel, han är säkert en jättetrevlig prick men hans musik tilltalar mig inte minsta lilla men ibland kan det vara skönt att lyssna på sånt. Pussycat dolls kan också vara skönt att lyssna på ibland. Jag tycker egentligen inte alls om de men vadå varför bara lyssna på "sitt egna" och automatiskt hata allt annat. Vit makt musik hatar jag dock. Jag hatar hatar hatar. Dåligt. Tål inte.

Våran humor må vara rutten men det måste väl finnas någon mer än jag, min mamma och Ida som tycker att det är klippet är hysteriskt roligt?




Haha så fint att Marloes bor i Holland. Hon säger att alla tror att alla röker på i Holland, och att alla i Holland tror att alla svenska tjejer är blonda och vill åka till Ibiza. Ungefär.


Hannas present.

sommaren är svår

Hej idioter. Idag fick jag hem fyra skivor som jag städade till nyss. Fan vad bra. Nu ska jag snart äta sen städa lite till och sedan baka för ikväll kommer Hanna och några. Det är planerat att vi ska se på them och amelie från montmartre.

Jag har svårt för lugna låtar och lugn musik överhuvudtaget men det finns allt en del som är riktigt jäkla bra. Den här med imperiet tillexempel. Ni som olyckligtvis inte har hört den: Ge den en chans och lyssna ni kommer inte att ångra det.



tiden har aldrig väntat på mig, tiden har aldrig varit min vän

Hej. Nu har jag bytt blogg. Communityn som jag höll till på förut kändes så jäkla tråkig faktiskt.

Just nu sitter jag här med en energidryck och "firar" en vecka som körtelfeber-sjuk och lyssnar på musik. Marloes fyller år snart och likaså Hanna så hela köksbordet är fyllt med en massa papper och tidningar.. borde städa upp lite kanske.

Annars då? Jag var på konsert för någon vecka sen och en bra konsert lever man länge på.. ja det är ju vår.. snart sommar och festival och så allt känns väldigt bra FÖRUTOM att jag har körtelfeber. Jag kommer att svälla upp till en stor boll.. jag får inte motionera eller så riktigt. Fast nu har jag ju ätit så dåligt så jag har gått ner istället men det lär jag väl gå upp lika snabbt sen.

Nä nu ska jag dra på någon film.. eller läsa. Ta lite panodil vorde nog klokt med.
Ajdöss flatlöss.




RSS 2.0