cykelhjälm?

Tjenare spyflygor. Idag gick jag upp vid sex, började jobba vid sju och kom nyss hem. Vi hittade tomma vodkaflaskor uppe på en bergskulle UNDER en jäkla sten. Vem lägger sånt där? Säkert någon fjortis som försökt gömma undan alkoholen från mor och far.. sedan tassat upp dit där det varit dags och hällt över det i plastflaskor. På vägen hem så körde jag nästan över en orm. Usch, men det gör inget. För jag har börjat använda cykelhjälm. Anledning: Vill inte dö. Så, eftersom tanken på att min hjärna kommer att mosas som en melon som slås mot marken så har jag börjat använda hjälm igen. Flexbert-hjälmen som jag fick när jag gick i sexan. Fint. Mycket fint.

Nu ska jag snart äta och sen gå och simma. Efter det MÅSTE JAG STÄDA och sen ska jag baka eller gå till affären och ikväll ska jag och några se på film.

Denna bild är tillägnad Marloes med titeln "swedish girls". Jag vill träffa henne snart. Flyg kostar bara kring tvåtusen. Synd att pappa har så konstig semester.


Snabba cash på film.


Idag har varit en bra dag.

Hej! Idag gick jag upp klockan sex(!) på morgonen. Jag skulle nämligen iväg och jobba. För att komma någonstans här i livet så måste man kämpa, och då kan man börja med att välja tidiga arbetspass. Eller hur Simon?

Så, jag gjorde en dunderfrukost. Ägg, smörgås, te, jucie och havrefras. Eftersom min pappa anser att Vimmerby tidning inte är så mycket att ha (I agree) så prenumenerar vi på Svenska dagbladet istället. Jag brukar då ofta läsa Svenska dagbladets kultur tidning.

Idag hade jag oturen att råka ut för den mest värdelösa recension jag någonsin kommit över. Hade jag inte öppnat tidningen så hade jag inte behövt känna mig irriterad på skribenthelvetet resten av dagen. Iallafall hon som skrev den otroligt dåliga texten hade varit på Peace and love och sett babyshambles. Ärligt talat. Hon sågade sönder stackars Pete. Först får han Johan Palm uppkallad efter sig och nu detta. Iallafall så var hela jävla skit recensionen FÖR subjektiv. Jag lovar att tjejen lyssnar på EMD eller nåt annat fjantigt band som rix fm spelar på repeat tills man vill spy. Det allra värsta kanske var, eller nej, något av det värsta var att hon skrev att "men de små tjejerna med hattar längst fram tycks inte hålla med mig". Ja, ni ser ju själva, amatören fick det att låta som om det vore någon jävla Måns Zelmerlöw eller kanske ännu bättre Johan Palm konsert hon besökt. Hon skrev att hela Pete var himla onödig och allt var onödigt men sen där så försökte hon att få med ett "men TROTS detta så glimtar en viss nyans av blablabla fram i uppträdandet". Herregud. Det liknade verkligen Vimmerby tidnings kassa och desperata försök att göra en tolkning på Timo Räisänens spelning på metro 08.

JAG SKULLE KUNNA SKRIVA EN BÄTTRE RECENSION OM TAKIDA JAG LOVAR ER, OCH JAG HATAR TAKIDA. Men den där tjejen verkar helt musikaliskt off ärligt talat. Fy fan. Dåligt. Dåligt. Dåligt. Riktigt dåligt.

Dagens fortsättning tog tack och lov en betydligt trevligt och välbefinnande riktning. Jag började jobba klockan sju. Var färdig kring tolv, kom hem och åt, sen gick jag till simhallen och simmade mina 1000. Efter det hann jag sola i en halvtimma och sen kom Hanna och hämtade mig. Julia var också med. Vi åkte till deras farmors sjö och badade samt åkte båt. Mycket trevligt. Vår fd hyresvärd har varit på besök här också med sin dalmatin valp. Söt.

Jag är egentligen förskyld men jag har både jobbat, solat, simmat och badat vilket man nog ska undvika i mitt läge men....... det går inte. Inte nu.

Te och halstabletter. Underbar medicin. Nu glömde jag nästan att nämna en ganska viktig sak. Idag fick de flesta i mitt område intagningsbesked antar jag och så även jag. Jag kom in. Nu ska jag bli medlem på stångåstaden, bara att börja. Eller pappa får väl registrera sig. Han är ju så väldigt high tec med mail och allt, det kan man lita på. Han har tillochmed facebook. Ojoj.

Nu ska jag ta det lugnt med spotify och bara göra ingenting, dricka mitt te och läsa Stieg Larsson. Jag är riktigt trött.

"högen" före


"högen" efter


Hanna.







BLONDIE

Hej hopp moderatsnopp! Idag har jag till min stora förfäran upptäckt att jag är förskyld! Åh så djävulskt jävligt det är. Det är liksom sol,jobb och simning som kan går miste om pga detta.

Just nu sitter jag och lyssnar på blondie samt lägger in bilder på Debbie Harry i min dator. Det kommer ta lång tid att pryda min blogg med alla de.


we're all happy

Äntligen har jag skaffat spotify såhär hundra år efter alla andra. I veckan så har jag befunnit mig i Halmstad. Det var mycket bra. Idag har jag solat väldigt mycket. Imorgon ska jag jobba. Jag känner iövrigt inte för att skriva något.

Jag saknar Marloes.



TIO DAGAR KVAR TILL HULTSFRED!

HALMSTAD 1






michael jackson

Satt i flott lägenhet i Halmstad. Timmen var sen. Nyss sett Borat. Pappa läser nyheter på sin mobil när filmen är slut. Michael jackson är död.

rum




stormen innan lugnet


let's throw a party!

Min favoritblogg is back. Eller tillbaka och tillbaka den slog igen eller nåt och startade om på nytt och nu har jag hittat den igen.
http://cottonstyle.co.uk/blog/

Jag tycker att ni kan kolla. Ni kommer inte ångra er. Det är ingen tråkblogg, jag lovar er och jag svär på vishnu.

Vetlanda var roligt. Jag känner att jag måste dela med mig av en rolig händelse som utspelade sig på Mcdonalds i ovan nämnda stad. Vi var påväg ner mot Vetlandas metropol och väl där så kändes stämningen extremt fjortis. Ni vet, att chilla utanför donken i raggarbilar. (Oj kulturkrock i meningen) Lite så var det. Vi hade inget behov av att konversera med människorna på parkeringen och går då demostrativt in till resturangen. "Haha kolla strumporna" hör jag ett flickebarn ropa lagom högt för att vi skulle höra. Jaha tänkte jag, är det mig hon menar? Vad jag kunde komma på så hade inte min skräck gått i uppfyllelse (att tunikan/klänningen/linnet åker upp och man går där i strumpbyxor endast). Där inne lägger jag nästan med en gång märke till Simons extremt vackra val av klädsel. Han hade ett par capribyxor på sig med strumpor HÖGT uppdragna. Robin och Ida lägger också märke till klädmissen. Fruktansvärt fnittrigt blev det då. En kille vid borden precis vid kön kollade lite snett också på Simons fina stig helmer look. Jag såg det allt. Haha. När man då bara legat inne och sett på TV hela dagen så kan man uppleva allt som otroligt roligt.

Nu ska jag snart gå och läsa samt dricka te och imorgon åker vi till Halmstad.

En bild på Simon från igår.

midsommar 09

Midsommar 09:
Vetlanda
Mat
Mat
Mat
Mat
Mat
Mat
Kubb
Pilkastning
mat
mat
mat

Ja ni ser ju själva. Jag har ätit ihjäl mig denna helg. Kubb spelade vi också. Jag VANN över Ida. Imorgon åker jag till Halmstad. Jag känner mig inte så pepp på det just nu. Vill hellre vara hemma och se på film och äta morötter. Haha. Iallafall snart är det festival så det finns ingen anledning att hänga läpp.

SEXWALD!

HEJ! NU ÄR JAG I VETLANDA HOS IDA HADE EN BRA MIDSOMMAR OCH JAG ÄR GRYM PÅ PILKASTNING NU SKA VI TILL GÖTESSON.

ADJÖ.

aldrig fucka upp

Hoho igår läste jag ut aldrig fucka upp och den var bra men snabba cash var bättre ^^
Jag funderar på att köpa den senaste boken som är en serie(?!?!?) bara för att det är Jens.


farväl

Min statistik har minskat med 50%, det känns inte så bra men å andra sidan vem orkar sitta och blogga stup i kvarten när det är sommarlov?

Iallafall ieftermiddag åker jag till Vetlanda med Linus haha bra att han är med så behöver man inte känna sig så orolig ;) Mmm och vara hos Ida tills söndag.




"You gotta love high school!"

Mm idag har jag klippt mig och jag blev väl nöjd. Hatar min hårfärg dock. Iallafall så fick jag hem en thåström-tröja idag plus the sims 2 årstider. Så fint. Läste i aldrig fucka upp nyss sen somnade jag.

Igår såg jag och Alexandra på film igen. A cinderella story och Harry Potter ett. Med svenskt tal. på VHS. Hemskt, men det gick. Kan jag få adoptera Hermione Granger?

ska troligen till Ida och Vetlanda på midsommar men vet inte det går så himla dåliga skitbussar så känner mig opepp men jaja.


Ge mig superkrafter någon?

Nyligen hemkommen från mitt otroligt ergonomiska arbete. Ibland blir man så trött att man nästan faller ihop och somnar där ute haha. Lathet är inget som hitills har drabbat mig därför i morse började vi faktiskt klockan tio. Det låter kanske inte så tidigt MEN när man somnat klockan halv fem på morgonen så är det. Relativt dött idag på banan men rätt vad det var så dök det upp ett gäng med sju anhängare varav en var nära att träffa oss :( sånt tycker vi inte om. Lär er skjuta mot flaggan, den där stången med en tygbit som fladdrar fram och tillbaka, INTE på oskyldiga småflickor som tappert gett sig ut i vildmarkens och golfbanornas onda atma.

Nu ska jag skriva en lista på saker som jag måste inhandla. För att få lite sinnesro. Pengar försvinner så fort.. och festivalen kommer säkert att sno åt sig varje krona jag har. Jag måste skriva ner de timmar som vi jobbat också. För pappas skull - saker och ting måste ju vara ordentligt. Efter det ÄNTLIGEN avnjuta en kopp te och uno libro. Senare ikväll så ska jag ut och gå med Alexandra samt se på film.

Morgondagen ser mörk ut. Fast endå inte. Jag ska ta spruta mot cancer i livmodern och jag är inte alls rädd för sprutor men endå - det var inte kul sist då de fick sticka fyra gånger bara för att det inte kom något blod. Jag fick föresten ett presentkort på SF av Karolinska institutet som tack för att jag deltagit i en undersökning. Undersökningen gick ut på att de skulle sticka mig i armen lite. Haha. Tur att jag inte är rädd för sprutor som sagt.


Thåström.
25 dagar kvar. Hawaii. 00.45. Lördag.

sing sing

te + infravärme + bra bok + min altan = underbart

Någon frågade om jag jobbar på simhallen. Svar: Nej. Jag gick dit idag för att jag skulle köpa ett halvårskort till för att simma då jag anser att det är den bästa förbränningsmetoden som funkar för mig. Snubben i simhallen tyckte att jag skulle vänta pga att de har stängt tre veckor. Han lyckades övertala mig, men nu när jag tänkt efter så har jag kommit fram till att jag struntar i det. Jag ska simma. Så imorgon ska jag gå dit igen. Jag jobbar just nu på en golfbana och uppgiften är att rensa upp efter träd som de sågat ner. Det låter förfärligt tråkigt men det är faktiskt helt okej om man har radio.

Vad tycks föresten om de fina nedräkningarna till new moon och eclipse filmen som jag skaffat här? Ja det känns väl lite överdrivet men äsch.

Nu är det bestämt vad jag ska göra på midsommar. Åka till Vetlanda. Ida är där nu. De stackarna får ha praktik tre veckor utan betalning (eller jo, i form av längre höstlov/sportlov etc) och idag var hennes första dag. Hon verkade nöjd iallafall. Bilden nedan är en nu ungefär lite mer än ett år gammal bild. Vi ser självaste Ida sitta i AL's matsal med en infomationsbok om Hultsfred 08. Tänk att tiden går så fort. Det där känns som igår.



Ibland när man vakar så får man en känsla av att det fortfarande är skola och att det är tid för att gå upp. När man sen inser att så är det inte så fylls man av en enorm lättnad och man kan somna om igen. Jag önskar faktiskt att jag vore mer morgonmänniska.

Jaja. Nu ska jag hjälpa Cornelia med sin blogg lite.

yes please markus

Ingen bra idé att köpa halvårskort när de har stängt i tre veckor i sommar.
Besvikelsefaktor: Extremt hög.

Nu ska jag iallafall snart iväg och jobba. Det är bra. Frågan är vad jag ska göra istället för att simma? Motionsgå? Sånt hjälper inte på mig. Springa? Nej. Banta? Nej. Cykla? Nej. Göra sit ups? Nej. Om jag någonsin blir rik så ska jag bygga mig en egen simhall.

Men bara om min älskade väntar


GRATTIS SIMON 17 ÅR


*




she is so fashion

Godkväll. Gårdagen spenderades mestadels hemma hos Josefin där vi åt tacos och såg på film fram tills halv fyra på morgonen. Ida var med på ett hörn också, fast hon åkte hem klockan tio. När vi väl skulle somna på morgonen så tyckte grannarna att det var dags för efterfest eller nåt och slog på musik. Eftersom jag har gått och blivit lite sådär smått förälskad i författaren Jens Lapidus så blev det en enorm sorg för mig när jag upptäckte att den tredje boken var en jävla seriebok! Som Fantomen ungefär. Besvikelsefaktor: Skyhög. Iallafall Breaking Dawn är en bok som är värd att hyllas om något. Jag är just nu mitt uppe i allt. Jag älskar böcker. Har alltid gjort. Kommer alltid att göra. Jag lovar och svär att jag aldrig ska bli en sån som inte har tid att läsa. För några dagar sen så läste jag ut 14 år till salu som jag fick av Hanna i present, tack för det. Jag har under min ganska korta livlid lärt mig en viktig sak: Man ska aldrig ropa hej förens man kommit över bron. Tusen saker som hänt nyligen pekar på att det är ingen bra idé att ta ut segern i förskått. Julia gav mig en bok som hette överlevare mot alla odds och jag hatar den verkligen. Den är så himla dålig rent ut sagt. Jag trodde att den här 14 år till salu skulle vara lika dålig.. men nej.. den var faktiskt riktigt bra. En sak jag reagerade lite på var att i boken så skrev hon att de kursiverade texterna är dikter som hon skrivit. Jag läser och rätt var det var så ploppade det fram en Thåström text (Ni vet den där ingen nedåt sång?) men det är inte någonstans i boken nämnt att det är en låttext.

Imorgon ska jag börja jobba samt införskaffa mig ett halvårskort på simhallen. Ja. Det är sommarlov men trots det så ska man inte ligga på latsidan. Jag har inte simmat sen innan påsk pga körtelfeber och jag har faktiskt svällt upp lite. Nu får ni inte tro att jag är besatt av vikt och sådant. Jag tror inte på bantning, JAG TROR PÅ MOTIONEN!

Jag har syndat lite också. Jag beställde ifrån cdon idag. Ärsch.

Det här med parodier på kända låtar är verkligen min grej. Här är en underbar parodi på Lady Gagas Pokerface.


But who remembers an outcast, who lives in vain?

Cornelia. Det finns en liten möjlighet att du kan få köpa the sims 3 av mig.

Oh I'm so bored

Japps tjocka fästingar under hakan. Äcklighetsfaktor: Hög
Läskiga paljettkläder på cubus. Äcklighetsfaktor: Skyhög
Kristdemokraterna. Otrevlighetsfaktor: Skyhög.

Nu är jag hemma en sväng har varit i stan hela dagen och hälsat på farfar. Ikväll ska jag och Ida hem till Jossie. Spännande.

Min musiklista till the sims. (Jag är ganska kluven jag vet. Jag kan inte förlåta mig själv för att ha med Basshunter)


Jens Lapidus



The sims tre - inget för mig

Idag köpte jag ju the sims 3 och nu har jag spelat det en stund och kommit fram till att jag hittar saker som jag stör mig på hela tiden och jag känner mig faktiskt djävulskt missnöjd. Haha, så nu ska jag avinstallera the sims 3 och installera om the sims 2. Vill någon köpa the sims 3 av mig så är det bara att säga till. Jag kanske köper det igen i framtiden.. men just nu känns det inte som det. Jag har hellre det gamla och köper tillläggsspel istället. The sims 2 är ganska utvecklat och det går att göra mycket med figurerna.. the sims 3 är tusen gånger värre och det fanns så sjukt många saker och det är väl positivt men jag kommer inte att orka/ha tid att sitta och utforska allt. Jag håller mig till det gamla hederliga the sims 2.


källängen

Onsdag/avslutningskvällen = har haft bättre kvällar. Det var så mycket roligare förra året med 92orna. Trots att jag inte druckit sen feburari så blev jag knappt full. Jag träffade en rolig alkoholist som jag konverserade lite med. Alltid nåt. Ajaj. Jaja.. bra början på lovet? Nej. Jag har fortfarande inte kommit över det här med mina betyg. Vädret? Inte heller bra. Peppen inför sommaren? Relativt hög. Det är himla skit/tråkigt att "många" överskattar sveriges väder och beslutar sig för att sluta blogga totalt nu över sommaren. 

Igår låg jag bara ute och läste trots att det var ganska kallt men men.. på kvällen kom Alexandra hit och vi såg på två Harry Potter filmer. När man ser filmerna så blir det mest att 90% av tiden så sitter man och babblar på om böckerna och alla detaljer.

Idag var jag i skolan och mina saker fanns kvar! sen gick jag och köpte en present till mamma, bara för att jag kände för det. En tacotallrik blev det. Skålar och så. Snurrbräda. Ni vet. Vi dödade lite tid på cubus också. Det finns inget roligare än att kritisera cubus hemska kläder. Jag såg nåt bland det mest fruktandsvärda jag någonsin sett i klädväg. Först en lång vit tunika med VITA paljetter på. Hur fult låter det inte? Sen bredvid tunikan så hängde det tights, vita, med VITA paljetter. Efter en stund så hittade jag en fånig liten vit väst med vita paljetter på också. Det var det värsta som jag sett någonsin i den där butiken. Jag avskyr cubus förevigt efter detta. Jag kommer aldrig att förlåta.

Efter den obehagliga upplevelsen på cubus så gick vi till Expert där jag köpte the sims 3. Fick skjuts av pappa sen hem till Jossie. Sen begav vi oss till Epok och åt.

Nu är jag här. Imorgon ska jag antingen träffa Ida om hon vill det eller så ska jag till Jossie. Nu ska jag avinstallera allt onödigt på datorn och sen installera the sims 3.. men först så ska mamma öppna sin present!

Adios.



(föresten.. SLUTA STAVA KÄLLÄNGEN SOM KÄLLINGEN... vi får ont i ögonen!)

10:25

Nu ska vi in till stan för att gå till skolan och leta upp våra arbeten som ligger i pappersinsamlingen. Jag ber en stilla bön till Vishnu att de ska finnas kvar.

ikväll


sista dagarna

Måndags: Städade ur skåpen. Skulle haft femkamp mot lärarna men det blev inställt pga dåligt väder. Istället såg vi på film.
På kvällen så var vi i Skäfshult och grillade.
Tisdags: Lediga hela dagen. På kvällen var det avslutningsmiddag. Så himla bra det var. Lärarna sjöng och sånt. Maten var gudomlig.. tyckte jag iallafall.

Och idag var det avslutning. Alla var jättefina. Kyrkan som vanligt.. sen tillbaka till klassrummen för att få betyg. Jag är jävligt missnöjd med mina betyg måste jag säga. Okej, de är väl inte dåliga men jag är mest sur för att jag inte blev höjd i vissa ämnen som jag verkligen försökt höja mig i. Jag hatar betyg. Hatar. Hatar. Betyg får bara folk att känna ångest. Stress. Besvikelsen svämmar över och dränker mig. Nu blev det lite smått poetiskt vilket inte var meningen. Jag är faktiskt arg och upprörd. Mamma tycker att jag överdriver. Vi tog en massa foton i klassrummet med klassen också, jag och Charlie läste upp våran dikt haha. Efter det så började alla gråta.. inte jag då men sen när vi gick ut ur klassrummet så började jag gråta hysteriskt mycket. Herregud vad sorgligt det var. Sorg i dess rena bemärkelse. Jag tycker om min klass. Min gamla klass blir det ju nu. Jag känner mig jättekonstig just nu. Ledsen på riktigt. Besvikelsen över betygen samt sorgen av att lämna alla underbara lärare och klassen drar ner mitt liv till botten av mariana graven. Oviss framtid skrämmer mig också som Ida brukar säga. Det är många vuxna som är skeptiska till mitt val av skola.

Hursomhelst. Jag har tagit bilder nu alla de tre avslutningarna som jag haft på AL. Sjuan, åttan och nian finns nu på min bilddagbok. Akut heter jag där.

Ikväll är det som vanligt fest i källängen. Traditionellt och bra. Jag och några ska äta lite först och sånt. Sedan går vi väl ner dit.

Min nu f.d klass


Hanna kör bil


så kall, så het

Livet är på en hög nivå fast samtidigt det känns väldigt tråkigt att skiljas från sin klass. Idag ledig och kväll avslutningsmiddag!! mmh. Nu peppar vi tycker jag.


sista måndagen på astrid lindgrens skola

Okej. Vädret är riktigt dåligt. Dock är inte det någon anledning till att hänga läpp alltför mycket. Idag var sista dagen i skolan. Ikväll är det grillkväll eller nåt med klassen. Imorgon har vi ledigt. På onsdag är det SKOLAVSLUTNING. På kvällen där så kanske Simon och Robin kommer. Vi får se hur det blir.

Här är bilder från GBG. Lägger jag inte upp de nu så kommer det aldrig bli av.






Hemma från GBG

Yesss. Nu är jag hemma, men jag tänker inte skriva nåt om vår tripp dit nu. VALVAKA.

så långt bort

Imorgon är det studenten också. Tråkigt att vi missar det. Jag minns när jag var i Lund då min kusin tog studenten. Sjukt stor skola med hur mycket folk som helst överallt. Vi gick vilse och tillslut hittade jag en toalett för jag var himla kissnödig. På toaletten finns det en plastkasse som är fylld med pengar. Femhundringar, hundringar. Jag gjorde inget. Jag hade kunnat 1) Sno det 2) Ge det till polisen och kanske få hittelön 3) Tagit bara lite av det. Hur dum får man vara? En kasse fylld med pengar. Varför Sofia? Varför?


sista skoldagen - Imorgon Göteborg

Ibland så blir det så att allt jag skriver hamnar baklänges. Det är ganska störande, så nu bytte jag webbläsare. Iallafall så har det här varit den sista skoldagen. Inget vettigt har egentligen gjorts.. vi har fikat och ätit glass, sett på film och sånt. Vi var hemma hos vår SO-lärare. Hon är bäst. Under skoldagen var jag och köpte Jens Lapidus andra bok aldrig fucka upp. Jag hoppas att den är lika dödligt bra som den första. Mmm jag har skrattat så himla mycket åt Charlie idag. Jaja. Nu ska jag packa klart. Jag är ju världsmästare på att packa och göra viktiga saker. Det bara skjuts upp. Jag ska spela sims också, och läsa i mina dödligt bra böcker.

Imorgon - Vårshow på Vimar. Sedan Göteborg.



Blondie Jossie.

scream

Den här låten var jag dödligt förälskad i från sommaren till sexan.


DAGENS OUTFIT

Okej. Detta är lite av en pik mot alla dessa (mode?)bloggare som vareviga dag slänger upp bilder på hur de är klädda. Idag hade vi spexfoto i skolan. Är det så att någon känner sig träffad och tar illa vid sig så kan jag lugna er med att jag tycker väldigt mycket om att slösurfa och analysera folks klädsel över internet men också i verkligheten. Dagens outfits är bra. Om du är snygg, och om dina kläder är snygga.



Mössa - mormors gaderob
sjal - second hand (present från Ida)
blus - Posten
halsband - vet inte. (...de otroligt värdefulla pärlona kommer från den tropiska skogen norr om.....)
skärp - mammas
kjol - mormors gaderob
väska - Italien (Nej jag vet jag hatar också fejkade väskor/skor/byxor osv osv)
skor - Björn borg

i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna

Ida och Jesus ringde nyss. Ida = Stenfull. Kan detta vara sant? Svar: Nej. obviously not.

4 Songs & A Fight

http://www.youtube.com/watch?v=sZolj46I6r4

Jag måste köpa the sounds nya genast. Jag ska göra en storbeställning från cdon snart. Denna kommer att ligga i min varukorg. Jag har även frälst vår lilla holländare med Majas vackra stämma. Eller hur? Jojomensan.


?

Va? Konstigaste jag någonsin hört.



om black jim

Dödligt bra låt.


djävulens verk

Hola mis hermoso amigos(?). Imorgon ska vi klä ut oss. Roligt. Imorgon ska jag lägga upp min allra första (och troligen sista) dagens outfit på denna blogg. Hahaha. Iallafall författaren Jens Lapidus ser väldigt bra ut. Boken jag läser med Jens är muy bien den också. Livet är väl ganska bra just nu. Förutom betygen då.



ingen nedåtsång

Dagens sämsta: Får troligtvis inte MVG i hemkunskap. Analtömning på det.
Dagens bästa: Kommer inte på nåt. Tack gud för maten,vattnet och livet?
Dagens ilandsproblem: ej vattentät mascara
Dagens iövrigt: Såhär


dödligt

Är sjuk. Dåligt. Dödligt tråkigt. Varmt. Dödligt jobbigt. Går inte att sola när man är sjuk. Läser en dödligt bra bok. Snabba cash. Läser en annan dödligt bra bok också. Breaking dawn.

För er som vill bli äcklade: http://vardagsbajs.blogg.se/

RSS 2.0