Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna

Halv tolv på förmiddagen och jag har nyss stigit upp och duschat, lagt hårinpackning och ansiktsmask. Till min stora förtjustning så är jag ensam hemma vilket betyder att jag kan använda den stora stereon och spela vilken jävla musik jag vill och hur högt jag vill. Musik kan aldrig bli för högt. Jag har tryckt igång en gammal håkan skiva. Många av mina vänner tycker mycket om Håkan så jag bör väl kanske akta mig med att säga vad jag tycker om Håkan i jämförelse med Thåström men jag tycker om Håkan lite sådär lagom. Bea lärde mig att lyssna på Håkan i femman. Tack för det, Bea.

Nu ska jag köka ägg och sedan sätta mig på balkongen och läsa i Stieg Larsson.
Idag är det som de flesta vet Valborg. Jag lyckas alltid hålla mig nykter på högtidliga dagar. Jag har fortfarande kärtelfeber och ärligt talat så känner jag fortfarande sån ilska på Simon sen i lördags att jag nog skulle kunna bli nykterist helt. Haha. Nejdå, det är ingen fara det går över.

Nu är det precis ett år sedan Marloes var här hos oss i Sverige. Jag hoppas vi kan åka till Holland snart. Hon är så himla snäll och gullig. När jag var skit sjuk och mamma precis skulle opereras så ringde hon upp mig för att hon tyckte att jag i smset  lät sorgsen. (Jag använde inga smileysar haha). Mmh. Jag längtar tills paketet till henne kommer iväg. Hon fyller år den 2 Maj. Ida träffade Marloes i England sommaren 07 och det var så vi fick kontakt.


Kommentarer
Postat av: ellen

SV: åh :O

ska du vara det för södra vi?

skulle ju vara hemskt trevligt.

2009-05-01 @ 00:07:17
URL: http://baraeellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0