Don't forget to smile when the camera's gone!

Tjabba. Them var en konstig film. Amelie från blablabla var rolig som vanligt. Hanna blev glad för presenterna. Jag körde en klassiker och gav henne b.la boken the dirt. Tahah. Jaja men iallafall ikväll ska Ida färga mitt hår. Jag är inte så nervös eftersom jag har färgat håret typ ungefär lika många gånger som Vince Neil har knullat.

Idag är det planerat att jag, Ida och TT ska besöka den stora staden. Det är faktiskt jäkligt skönt att gå omkring på cubus och bara hälla ur sig en massa konstiga kommentarer om plaggen (de fula). Det är som en avkoppling. Det är också som en avkoppling att lyssna på "MTVpop" ibland. Man uppskattar sin egna musiksmak så mycket mer om man ibland lyssnar på annat. 50 cent tillexempel, han är säkert en jättetrevlig prick men hans musik tilltalar mig inte minsta lilla men ibland kan det vara skönt att lyssna på sånt. Pussycat dolls kan också vara skönt att lyssna på ibland. Jag tycker egentligen inte alls om de men vadå varför bara lyssna på "sitt egna" och automatiskt hata allt annat. Vit makt musik hatar jag dock. Jag hatar hatar hatar. Dåligt. Tål inte.

Våran humor må vara rutten men det måste väl finnas någon mer än jag, min mamma och Ida som tycker att det är klippet är hysteriskt roligt?




Haha så fint att Marloes bor i Holland. Hon säger att alla tror att alla röker på i Holland, och att alla i Holland tror att alla svenska tjejer är blonda och vill åka till Ibiza. Ungefär.


Hannas present.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0