mierda

Hej. Jag gör inget annat än att läsa i Harry Potter. Så egentligen är det väl onödigt att ens uppdatera något alls. Idag ska jag faktiskt gå och simma.

Dagens ilandsproblem: Det är irriterande att läsa bloggar vars ägare är runt 19snåret och fortfarande skriver "dom" hela tiden och i samma mening. Jag får så ont i ögonen. Likaså när folk envisas med att skriva utav hela jävla tiden när det ska vara av. När folk skriver I med liten bokstav när de skriver något på engelska så blir jag också sinnesrubbad. För att jag under en tid på högstadiet suttit och gjort samma misstag men nu glömmer jag det aldrig. Lär ni er inget i skolan?! THE DARK LORD SHALL RISE AGAIN AND DESTROY YOU ALL!!!!!!!!

Jag måste också nämna att jag tycker att Sirius Black är snygg.



Och en sak till. En av mina bästa vänner Marloes bor i Holland. Hon är nu i Spanien och jag vet inte hur många veckor hon nu varit där. Fyra?! Flyg till Holland tar ungefär 1-2 timmar. Det är så nära. But still. Långt bort.



Och om någon vet hur man får bort det där jäkla strecket/linjen under headern så får ni gärna säga till.

Kommentarer
Postat av: ` isabella szerafia.

sv: om du bara hade ansträngt dig och läst igenom flera inlägg så hade du nog insett ganska snabbt att jag skriver med en hel del ironi. Ta inte allt så allvarligt gumman

2009-08-03 @ 14:44:46
URL: http://szerafia.blogg.se/
Postat av: Sofia.

Haha fast vad är grejen med att ens göra det?

2009-08-03 @ 15:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0