01836372

Jag har insett att min senaste kyss: nästintill var en början till våldtäckt... haha
Jag lyssnar på: ingenting just nu. skramlet från köket?
Jag pratar: högt.. men inte lika högt som Ida. Jag kan låta ganska barsk också.
Jag tycker om: mina nya ipod.
Jag avskyr när folk: är otrevliga och inte är tillmötesgående.
Min bästa vän är: Ida och Marloes.
Min första vän heter: Alexander.
Kärlek är: för dom!!!
När jag borstar tänderna: känner jag mig nöjd efteråt.
När jag lagar mat: är jag inte så noga med hur mycket jag häller i av varje.
Jag tänder på:  min man
Det sexigaste yrket är: SOTARE!!!!!
Det är charmigt när: folk är trevliga.
Jag är rädd för: spöken.
Den värsta känslan är: ångest
Den bästa känslan är: full
Jag är bäst på: att lukta på saker.
Jag är sämst på: att förstå fysik.
Om jag va ett djur skulle jag vara: en katt förstås.
Jag kommer alltid att vara: glad för inget
Det finaste som finns är: min hund.
I sommar: ska jag steka kantareller dagarna i ända.
Sist jag grät var: festivalen efter thåström... hahaha.. "hon gråter som en liten häst"
Jag kan: läsa av folks beteende. Kanske borde jag bli beteendevetare? och medlare i grannfejden. Nej hopplöst.
Jag kan inte: förstå att ingen kan hacka sig in i blondinbellas dator och radera hennes blogg och allt annat.
När jag vill tänka går jag: ut och går.
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka eller möjligen chokladbollar.
Min mobiltelefon är: väldigt bra. och röd.
När jag vaknar på morgonen: kollar jag hur mycket klockan är och hur vädret är.
Innan jag går och lägger mig: tvättar jag ansiktet.
Just nu tänker jag på att: att jag snart ska äta tacos.
Bebisar är: ganska söta. men mest jobbiga.
Idag har jag: köpt en ipod!
Ikväll ska jag: se på sandor/ida
I morgon kommer jag: jobba.
Jag vill verkligen: vara ekonomiskt oberoende.


Kommentarer
Postat av: maria 16 år och flyttar hemifrån

sv. ttack:D

2009-07-24 @ 22:45:59
URL: http://mariaelisabeths.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0