Hultsfred 09

Festivalen är nu över. Under dessa dagar har jag haft mycket roligt, varit mycket full, ätit mycket mat och sett mycket bra band. Jag såg the killers, kings of leon, Regina Spektor, THÅSTRÖM, mando diao, Sahara hotnights, Adept, Anna Ternheim, The sounds, Gossip, Cult of luna.. sen en del fler som vi kanske bara hörde eller gick förbi. Fast egentligen så såg vi bara tre konserter från början och slut samt som vi hade bra platser på och det var (såklart) thåström, sounds och mando diao. Vi har inte bara gått omkring och glott på band utan vi hängde en del på campingen också. Vi kom dit i tisdags och då satte vi upp vårt tält.. sen samma dag så flyttade vi det till ett annat ställe. På onsdagen började festivalen och likaså vi. Ojoj vad de gick snabbt alla de här dagarna. Jag hade himla roligt iallafall. Träffade massa roliga personer och sa en massa konstigt till alla och åt så jäkla mycket mat.

Nu är det Sonisphere på lördag som jag och Hanna ska gå på. Det kommer bli fint. Dum dum dum som jag är så tänkte jag inte på att mormor fyller 86 på lördag. Jag ska iallafall åka dit på söndagen. Jag får väl lifta. Det funkade ju under festivalen.

Jag ska lägga upp bilder från festivalen även här. Det finns en roande film på min facebook därifrån också. Sök på Sofia Ahlstrand eller bli vän med mig där om ni känner för att ta er en titt för att jag kan tyvärr inte lägga ut den på youtube. Haha.

På lördagen då det var sista dagen så söp jag bort min kamera. Inte så bra eftersom Thåström spelade på natten.. men men sånt är livet (på festival)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0