låt påven bada i fiskekrokar

Jobbat idag. Vi släpade träd. Så kul.

Ibland blir man bara så himla irriterad över småsaker. Jag känner just nu att jag måste få ur mig lite av det.
Till exempel så tycker jag inte att det är så jävla häftigt med alla förbannade jävla bloggare som tror att de är så jävla rockiga bara för de köpt någon tröja på gina tricot som det är lite sex pistols stil på eller någon med kanske engelska flaggan och så står det LONDON rakt över samt någon skinnjacka med lite dragkedjor och byxor från någon annan jävla stans som det ser ut som att någon har spytt på. Vad har du för klädstil då? eeh har väl lite av varje och lite rockigt kanske. Jaha. Vart? Alla dina jävla kläder kommer ju från det där förbannade cubus eller gina tricot och rockigt?!?!? VA?!!!!! DEFINIERA.  Och i nästa stund så har människan på sig bohemiska tunikor och snurrar runt håret som varje jävla människa i det här jävla landet verkar ha nu. Det är absolut inget fel på det, jag tycker bara att det är så himla ironiskt med folk som går runt och tror att se är så satans alternativa när de för fan ser ut som vem som helst och slaviskt följer jävla gina tricot förbannade jävla nyhetshemsida. Är det ingen mer än jag som reagerat på detta? Gina tricot Gina tricot Gina tricot Gina tricot. TRÅKIGT.

Ärligt talat. Vad är rock? Vad är rock för er små vilsna själar? Är det Johan Palm och stadsfestivaler eller?

Och sen en till sak. Att blogga och tjäna pengar kan väl kännas fint för de som gör det men jag förstår inte hur det kan kännas bra att tjäna pengar på att skriva skit om andra människor (specifikt mot någon grupp eller några personer). Jag förstår inte heller hur det kan kännas bra påstå att alla dessa unga mödrar borde skaffa sig "vettiga jobb". Vad är ett vettigt jobb? Är det något som man själv trivs med? Eller är det något med hög utbildning? Att sitta på sin lata rumpa och blogga och att det då strömmar in tusenlapp efter tusenlapp, är det bättre?  Är det bättre än att t.ex vara sotare? Det måste väl kännas ganska desperat att sitta och skriva en massa skit bara för att få mer pengar samtidigt som man vill spegla sig som en rik person.

Jag har reklam på min blogg, men jag har tjänat SJU svenska kronor på den reklamen (hahaha) så ni får inte tro att jag kastar sten i glashus.

Nu skrev jag lite skit om alla s.k "fashion"bloggare. Ärligt talat, åk till en storstad (Nej, inte Stockholm) och ni er oerhört mainstream ut, men jag tjänar ju inget på det och jag skriver det för att jag menar det. Jag hittar inte på det bara för att få mer statistik eller mer pengar.

Ha en fortsatt trevlig dag.



Haha åh, tänk att Palmis klädval på bilden stämde överens så bra med det jag skrev. Trots att jag kanske tänkte på tjejer mest. Visst ser de ut att vara köpta på typ JC? Iallafall, man ska inte vara fördomsfull. Johan Palm är säkerligen en trevlig och snäll prick. Så ska man alltid tänka tycka jag. Om man inte med säkerhet vet att personen i fråga är något av djävulens verk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0